A-kullet 10 uker

Fredag 3. juli 2015

Tenk at det er hele ti uker siden de små valpene kom til verden, nesten uvirkelig å tenke på alt som har skjedd disse ukene. Ikke minst alle de flotte menneskene vi har blitt kjent med som har fått nye familiemedlemmer, og som vi er så heldige å få følge videre.
Denne uka reiste Akira til sitt nye hjem i Trondheim, så da har vi kun Atlas, Aramis og Akki igjen her hos oss. Det er litt trist og vemodig når de reiser, men vi føler oss veldig trygge på at valpene har fått kjempeflotte, nye hjem og kjærlige familier.

 

Akira med sin nye hjertevenn Gro Anita :)
Akira med sin nye hjertevenn Gro Anita 🙂

Det varmer oppdretterhjertet når vi får gode tilbakemeldinger på at valpene er trygge, kosete, spiser godt og vokser seg store og sterke. Her er noen bilder av valpene i sine nye hjem:

Akilles på en av sine flotte turer med eier Ronny :) (Foto: Ronny Haugland)
Akilles på en av sine flotte turer med eier Ronny 🙂 (Foto: Ronny Haugland)
Athene Jelly med halvsøster Tiram :)
Athene Jelly med halvsøster Tiram 🙂

 

Akira slapper av under parasollen :) (Foto: Gro Anita Mortensen)
Akira slapper av under parasollen 🙂
(Foto: Gro Anita Mortensen)
Anouke Frost på tur med  halvsøster Lulu og resten av sin nye familie (Foto: Lill Monica Frisk)
Anouke Frost på tur med halvsøster Lulu og resten av sin nye familie
(Foto: Lill Monica Frisk)

Her hos oss er det fullt kjør med de tre valpene som blir på kennelen. Atlas, Akki og Aramis vokser seg store og sterke og elsker kos og oppmerksomhet! De er tøffe som dagen er lang og noe av det morsomste de vet, er å leke med de store hundene. De er veldig glad i Arn og Amarok, og viser veldig gode tegn når de leker. De demper og underkaster seg de store hundene så de faller naturlig inn i flokken etter hvert som de blir større.

Drakamp, gutta mot jentene (før Akira dro)
Drakamp, gutta mot jentene (før Akira dro)
Atlas, Akki og Aramis deler pinne
Atlas, Akki og Aramis deler pinne

Denne uka dro også Varg, Falk og Aske hjem igjen til kennel Ulveblikk. Det ble tomt etter at de store gutta dro, men vi sitter igjen med mange fine minner fra året de har vært her. Varg og Falk har vært en utrolig flott brikke i spannet vårt med unghunder. De har vært uvurderlige firtrekkere, men også veldig god å ha for å lære opp de unge og lovende. Aske kom opp i oktober, så det har ikke vært et helt år, men han har utviklet seg til å bli en flott unghund og har vist en utrolig trekkiver i spannet. Vi takker Renathe og Marius så mye for tilliten og at vi fikk låne gutta denne sesongen, det har vært et fantastisk eventyr fra ende til annen og vi har fått mange nye erfaringer på grunn av dem.

Varg, Falk og Aske
Varg, Falk og Aske

Nå går veien videre med kun våre egne hunder, fem voksne og tre valper. Vi gleder oss! 🙂

Med alle 8 hundene i hundegården og nyinnkjøpt Troll-vogn er vi klar for videre eventyr :)
Med alle 8 hundene i hundegården og nyinnkjøpt Troll-vogn er vi klar for videre eventyr 🙂