C-kullet 2019

C-kullet; Hawk Eye Isa av Ulveblikk x Ice Breaker Amarok av Ulveblikk.

Skjærtorsdag 18. april 2019 kom C-kullet vårt til verden!
Isa er førstegangs-mamma og vi var veldig spent på hvor mange valper hun gjemte i den etterhvert veldig store magehulen. Hun ble parret 18/2 og 19/2 med Amarok, og vi ventet termin rundt 18/4-22/4. Det skulle vise seg at første termin vi satte, skulle stemme ganske bra! :)

Isa var vår første hund, Amarok vår andre. De er begge etter gode og vel-testede langdistansehunder, på begge sider. Amarok har fire 1. meritteringer fra løp og har bl.a. fullført FL500, Isa har foreløpig to 1. meritteringer fra løp og behøver bare én til for å bli NTCH. Begge går i led.
I tillegg har Isa Excellent og CK som beste resultat fra utstilling.
Les mer om Amarok her, les mer om Isa her.

Dette er første kull for begge to, og vi skal beholde 3 eller 4 valper fra kullet. Det vil da komme noen valper for salg til rette hjem, fortrinnsvis trekkhund-hjem, men vi vurderer også gode tur-hjem med aktive frilufts-familier.
Send oss en mail på post@ispoten.no om du er interessert i valp; fortell om deg/dere selv, hva dere ser etter i en polarhund, hvordan dere ser for dere bruk osv.

Isa med sin førstefødte, ei flott tispe!

I kullet ble det født 10 valper, 6 tisper og 4 hannhunder. Uheldigvis var den ene hannhunden dødfødt og underutviklet. Vi har likevel 9 friske og vitale valper som koser seg sammen med en veldig flink førstegangs-mamma.
Av disse var 8 hvite og 1 grå. Vekta var ganske jevnt fordelt, med ca. 376gr., 428gr., 429gr., 442gr., 454gr., 476gr., 495gr., 503gr. og 576 gr.
(Veiingen ble gjort på formiddag 19/4 og er ca.-måling, så de har nok lagt litt på seg siden fødselen).

Den førstefødte får en ordentlig rundvask <3
9 søte små
Den eneste grå i kullet
Mor og valper hviler <3