Samarbeidspartnere og sponsorer:

Vi vil sende en KJEMPESTOR takk til alle de som sponset gjengen fra Ispoten i å nå det store målet vårt sesongen 2016-2017, Finnmarksløpet 2017!
Tusen takk for alle lykkeønskninger og gode ord.

Vi setter kjempestor pris på alle som fulgte oss og som kom med hilsninger og lykkeønskninger under Finnmarksløpet og tidligere i sesongen!

Ut fra start i Alta på Finnmarksløpet 500, mars 2017

Sesongen 2016/2017 var vi så heldige å ha Brødrene Karlsen anleggsdrift AS som sponsor! Brødrene Karlsen har bred erfaring fra bygg- og anleggsbransjen i Balsfjord og nærliggende kommuner.
Vi takker for samarbeidet og ser fram til kommende sesong med støtte fra dere!
(Klikk på bildet/logo for å komme til hjemmesiden)

Logo BRK


Aske

Aske var så heldig å ha fått sponsor til Finnmark 500 i 2017. Han var sponset av Sondre! Tusen takk for støtten Sondre, både Aske og vi setter stor pris på det! 🙂

Bella, feb. 2016
IMG_1449

Bella og Isa var så heldige at de begge to ble halvsponset av Isak til Finnmark 500 i 2017! Isak er en kommende hundekjørerspire, vi gleder oss til å følge deg videre. Tusen takk for støtten Isak, fra Isa, Bella og oss!


14138237_10155111807135961_1337555883767251219_o

Flinke mamma/svigermamma Marion sponser oss med supre hjemmestrikka klær i fantastisk kvalitet og spreke farger! Pappa/svigerpappa Thorbjørn er en god hjelp og støtte og en super handyman! Tusen takk for alt dere gjør!


Sky, feb. 2016

Sky var så heldig at hun ble sponset av pappa/svigerpappa Osvald og Siv i Gryllefjord til Finnmark 500 i 2017. Sky og vi setter stor pris på støtten fra dere!


Vi retter en stor takk til Tore Albrigtsen for alle tips, triks, hjelp og støtte. Tore er vår mentor og samarbeidspartner, i den grad at vi er så heldig å få låne både sleder, div. utstyr og hunder (om det måtte trenges) hos ham. En fantastisk mann!
Sammen med flotte Sandra, driver de turistfirmaet Active Tromsø AS i Kattfjord, like utenfor Tromsø. Her kan du være med på å kjøre ditt eget hundespann, jakte nordlys, padle i kajakk eller vandre/klarte på isbre.
På kennelen bor også Ispoten’s Aragorn Merlin, som kommer fra vårt A-kull.
I tillegg har Jonny jobbet her som guide og «potet» når Tore og Sandra var i Alaska i 2016 i løpssammenheng.
Klikk på logoen under, så kommer du rett til hjemmesiden til Active Tromsø AS.

logo


Vi er også så heldige at vi er sponset med seletøy av merket Rowerland som forhandles av Emma Cowell og Peter Kay-Kujawski (de har siberian husky-kennelen Azgard N70 og holder til i Langfjordbotn rett over grensa til Finnmark).

Rowerland sele

————————————————————————————————————————

Ispoten’s Athene Jelly 11 mnd.

Vi sender en stor takk til Ispoten’s Athene Jelly med familie i Stjørdal, for deres bidrag til Ispoten-gjengen. Tusen takk!

————————————————————————————————————————-

Tusen takk også til Jon Pedersen på Hansnes for sponsing til Ispoten-gjengen.
Vi setter stor pris på ditt bidrag!

————————————————————————————————————————

Tusen takk til Tony og Simon Pedersen på Senja for sponsing til Ispoten-gjengen.
Vi setter stor pris på bidraget fra dere! 🙂

————————————————————————————————————————

Våre gode venner hos Skogheim Husky er multikunstnere og lager mye rart i tillegg til å drive med hund. De har laget logo og refleks til å ha på parkasen.

Profilering på parkas og lue.

Profilering for Skogheim huskies