B-kullet 6 uker

Tirsdag 19. september 2017

Tiden flyr, og valpene er nå 6 uker gamle. Full fart dagen lang. Leker rundt og elsker å utforske og finne nye, spennende områder utenfor hundegården.
Valpene har sånn smått begynt å kjenne navnet sitt, noen i allefall.

Puppywalk <3                                                                                                                                  Fotograf: Charlotte Martinsen

Sosiale, småpøbler, det er de. Elsker kos og oppmerksomhet, og får de ikke det, gir de høylydt beskjed om at de vil ha oppmerksomhet!
Sky har startet avvenningen for en stund siden, det tar på å ha ni småterrorister hengende i puppen, men de får likevel noen runder med melk i løpet av dagen. Hun koser seg når hun får stå alene utenfor hundegården, benytter muligheten for å sove i fred på gresset.
Valpene spiser godt når de får servert oppbløtt tørrfôr og legger godt på seg.
Ukas tur på vekta viste fra 3,1 kg til 4,8 kg, fortsatt jevn økning på alle sammen. Kloklipp begynner å ta ei stund med sprellende små kropper, men de roer seg etterhvert.

Baghera og Beauty sover søtt i et lite fang

Valpegjengen venner seg til litt av hvert ved å bo på gård.
De har allerede vært på to lengre bilturer til trekkhundsamlinger, de får nesten daglig besøk av ulike tobeinte, de blir vant til både traktordur, spikerpistol, diverse sagredskaper ol., og nå er de så vant til disse lydene, at de nesten ikke reagerer mer. Noen av valpene er tøffere enn andre, og veldig nysgjerrige. Ute i den store verden på jordene rundt huset, er det veldig spennende å løpe i høyt gress og utforske med nesen. Saueavlatninger har de også fått sansen for, uheldigvis.

Alle mann på tur

Under følger flere bilder fra uka som gikk: