C-kullet 4 uker

16. mai var valpene 4 uker! Tiden flyr og valpene vokser som bare det. De flyttet ut i hundegården og koser seg nå med større radius utenfor huset for hver dag som går. Noen har mer utforskertrang enn andre, men alle sammen kommer nå ut av huset når vi kommer ned til dem. 9 små haler som logrer og små valpestemmer som møter deg velkommen. Det er en herlig tid og valpene blir mer fokusert på oss for hver dag. De følger lyder og bevegelser og raser rundt.

De fikk også servert første måltid med kjøtt i løpet av uken som gikk, og DET gikk ned på høykant! De behøvde ikke tenke seg om engang, de bare STUPTE ned i matfatet, og vips var alt borte, utrolig gøy å se!
Dagene etterpå fikk de også servert oppbløtt valpefôr (VIP PUPPY 31/21) fra dyrefor.no, også dette til god fornøyelse for valpene. De får nå fast føde i tillegg til melk fra Isa, hver dag. Isa og valpene er i godt hold, og Isa holder seg godt selv om hun fostrer opp 9 gode valper.

Seks av valpene har nå fått halsbånd på seg i forskjellige farger, slik at vi lettere kan skille de 8 hvite fra hverandre. Navn er ikke helt bestemt ennå, men vi har fått ned gode forslag på blokka, så det blir nok bestemt om ikke så alt for lenge. Nå skal vi snart begynne å ta valpene ut for litt utforsking av nærområdet når det har tørket litt opp.

Portrettbilder av alle ni: