Valpeplaner 2018/2019

Valpeplanene på Isa og Bella blir utsatt til 2019.

Vi skal beholde valper fra disse kullene selv, men avhengig av størrelse på kullet, vil det muligens være noen valper til salgs.

Er du interessert i en valp etter godt testede langdistansehunder med veldig godt gemytt, ta gjerne kontakt med oss på mail; post@ispoten.no.
Fortell litt om deg selv og hva du ser etter i en hund, hva slags bruksområde du tenker for hunden og gjerne om du har/har hatt hund før.

Vi ser etter valpekjøpere som har satt seg ordentlig inn i hva som kreves med å ha siberian husky/polarhund/trekkhund. Vi avler på godt testede mellom- og langdistanse trekkhunder, så vi ønsker veldig gjerne at hundene skal brukes aktivt i trekk, de vil passe godt inn på mellom- og langdistansekenneler.
Vi ønsker også å følge alle valpene videre i livet gjennom kontakt og oppfølging.

Vi prioriterer ikke valpekjøpere som ønsker seg en hund med en spesiell farge på pels eller øyne!

Valpene leveres ferdig registrert i NKK, «chippet», vaksinert/helsesjekket ved 8 ukers alder, kuret med de ormekurene de skal ha og valpeforsikring hos Agria til de registreres på ny eier. Om ny valpekjøper forsikrer valpen i Agria innen 10 dager etter overdragelse, unngås karenstid, og valpen er forsikret hele tiden uten opphold. Prisen på en valp er 12.000 kr.
Vi tar depositum på 2.500 kr ved avtaleinngåelse (tidligst ved 3 ukers alder).

Vi oppfordrer også valpekjøper til å melde seg inn i Norsk Siberian Husky klubb, raseklubben for siberian husky.

Les mer om hver av hundene våre under fanen «Hundene».

For oppdateringer om hundene og oss, følg oss gjerne på facebook på «Ispoten siberian husky kennel» og instagram.